Meny

Här kan du annonsera via vår självbetjäning

Du annonserar enkelt och smidigt med vår självbetjäningstjänst. Självklart kan du alltid kontakta oss på kundservice om du behöver hjälp, en produktionskostnad på 100 kronor tillkommer då, samt en fakturaavgift på 50 kronor. Din annons kommer att visas digitalt och i papperstidningen. Stopptid för att annonsera är två arbetsdagar innan införandet klockan 12.00. Observera att andra stopptider kan förekomma i anslutning till helgdagar.

Villkor för privatannonsering

Dela med dig av livets viktigaste ögonblick. Här kan du boka en familjeannons för exempelvis nyfödd, vigsel eller uppvaktning/inte uppvaktning.

Vi hjälper dig med utformning av in memoriam och sorgtack.

Födelsedagsnotis

Vi vill gärna uppmärksamma dig som fyller jämnt med en kostnadsfri födelsedagsnotis i tidningen!

Annonsera företag

Vi hjälper dig som företagare att annonsera i våra trovärdiga medier: VK, Folkbladet, Totalt Umeå, Umeå X, STAR FM, RIX FM eller Google Ads.

Köp & sälj för
privatpersoner

Köp och sälj dina gamla grejer med hjälp av en annons på lokus.se. Du skapar din annons enkelt via Lokus hemsida. Inloggade prenumeranter bokar prylannonser till ett förmånligt pris. Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Här kan du boka din radannons som syns i papperstidningarna VK och Folkbladet, exempelvis för kulturevenemang, föreläsningar eller föreningsnotiser.