Kan fler i min familj/mitt hushåll dela på samma digitala konto?

Beroende på prenumeration så ingår det ett eller flera digitala konton. Om det ingår flera konton så kan du dela/ge ett konto till någon i ditt hushåll, och den personen kan då göra sina egna personliga inställningar på sitt konto.

För att dela ett konto:
1. Logga in på vk.se och klicka på ditt namn uppe till höger. Om du använder mobilappen klickar du på “Plus-gubben” och väljer ”Mitt konto”.
2. Längst uppe till höger ser du vilket prenumerationspaket du har. Klicka på paketet och därefter på “Dela konto” och följ instruktionerna.

Om, eller hur många, delningar du kan göra beror på vilken typ av prenumeration du har. Ingår det endast ett digitalt konto i din prenumeration kan du vara inloggad på fyra enheter (dator, surfplatta, mobil) samtidigt men observera då att samma inloggningsuppgifter används på alla enheter, och att eventuella inställningar även blir lika på samtliga enheter. Vi rekommenderar dig starkt att inte sprida inloggningen då det innehåller personliga detaljer som adress och betaluppgifter. VK förbehåller sig också rätten att stänga av konton som missbrukas.