Någon vill dela sitt paket med mig, hur gör jag?

Om någon vill dela sitt paket med dig, det vill säga ge dig tillgång till allt material på vk.se, får du ett meddelande till din e-post. Klicka på länken i mejlet och följ instruktionerna för att skapa ditt personliga konto. När du skapat kontot och loggat in vk.se finns ett meddelande högst upp på sajten om att någon vill dela sitt paket med dig. Klicka för att acceptera inbjudan och få tillgång till allt material på vk.se.