Var hittar jag tidigare utgåvor?

Om du läser e-tidningen eVK på din dator har du möjlighet att söka i gamla utgåvor av tidningar.

Här hittar du vårt digitala tidningsarkiv:

För dator
1. Gå in på e-tidningen på din dator
2. Högst uppe till höger har du ett förstoringsglas, klicka på förstoringsglaset och skriv in ditt sökord.
Om du vill begränsa din sökning kan du använda dig av filtret “Alla tidningar” samt ange mellan vilka datum sökningen ska göras.

För mobil och surfplatta
1. Öppna appen
2. På menyn längs ned, klicka på Arkiv. Där hittar du alla tidigare utgåvor.
Om du vill kan du filtrera din sökning, klicka på menyn uppe till höger.