Kan fler i min familj/mitt hushåll dela på samma digitala konto?

I prenumerationerna Premium, Helg och Digital för privatpersoner kan du dela ut tre digitala konton till någon i ditt hushåll, och den personen kan då göra sina egna personliga inställningar på sitt konto.

För att dela ett konto:

1. Logga in på vk.se och klicka på ditt namn uppe till höger. Om du använder mobilappen klickar du på “Plus-gubben” och väljer ”Mitt konto”.
  2. Längst uppe till höger ser du vilket prenumerationspaket du har. Klicka på paketet och därefter på “Dela konto” och följ instruktionerna.

Ibland kan man behöva logga ut och sedan logga in igen för att delningen ska fungera.

Vi rekommenderar dig starkt att inte sprida inloggningen då det innehåller personliga detaljer som adress och betaluppgifter.
VK förbehåller sig också rätten att stänga av konton som missbrukas.