Hur tar jag bort en delning av mitt digitala konto?

Om du vill sluta dela ditt digitala konto gör du så här:
1. Logga in på vk.se och klicka på ditt namn uppe till höger. Om du använder mobilappen klickar du på ”Plus-gubben” och väljer ”Mitt konto”.
2. Längst uppe till höger ser du vilket prenumerationspaket du har. Klicka på paketet och därefter på ”Dela konto”. Under ”Dela konto”ser du dina delningar och där kan du ta bort delningen.

Om, eller hur många, delningar du kan göra beror på vilken typ av prenumeration du har.