Hur gör jag en adressändring?

Du kan själv enkelt registrera både permanent och tillfällig adressändring. Du gör din adressändring på din kontosida. Logga in på vk.se och klicka på ditt namn uppe till höger, eller på “Plus-gubben” om du använder mobilen, och välj “Mitt konto”. Du kan även klicka här för att komma till ditt konto. Det går också bra att kontakta oss.

Kom ihåg!
Vi behöver din adressändring senast tre arbetsdagar innan ändringen ska gälla.