Hur ersätts jag vid utebliven tidning?

Så här ersätts du vid utebliven tidning

1. Om du anmäler att din tidning uteblivit, och inte vill ha din tidning levererad i efterhand, så kompenseras du motsvarande en dag.
    – Betalar du med faktura så förlängs din prenumeration med en dag.
    – Betalar du med autogiro justeras kostnaden med en dag vid nästa dragning.

Du kan alltid logga in med ditt digitala konto och läsa dagens tidning digitalt (eVK). eVK finns också som app för din surplatta/mobiltelefon.