Bokning av radannons

Du måste skicka in din bokning senast kl.12 två arbetsdagar före önskat införandedatum. Observera att stopptid kan vara tidigarelagd i samband med röda dagar. Din annons är inte inbokad förrän du erhållit bokningsbekräftelse från oss.

Formulär radannons

Formulär för radannonser
  • Välj under vilken rubrik din radannons ska synas.
  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Om du önskar två införanden så väljer du här datum för införande nr 2.
    Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Skriv in den rubrik du vill ha på din annons. Din rubrik kan max ha 20 tecken för att rymmas på en rad.
  • Här fyller du i din annonstext, dvs den text som du vill ha under din rubrik. Radpriset (38 mm) är 34:90 kr.
  • Om du t ex önskar fler införanden än två så fyller du här i vilka ytterligare införandedatum du önskar. Här skriver du även ev övrig info som inte passar in i annat fält.
  • Dra filer hit eller
  • Utan personnummer eller organisationsnummer kan vi inte fakturera dig.
  • Utan fakturaadress kan vi inte fakturera dig.

Kontaktuppgifter

Besöksadress

Timotejvägen 40, 901 32 Umeå
Klicka här för karta

Annonsering privat

Telefonnummer: 090-17 61 40
E-post: privatannons@vk.se
Mer information om annonser hittar du här

Annonsering företag

Telefonnummer: 090-17 61 00
E-post: annonsbokning@vkmedia.se
Mer information hittar du på vkmedia.se

Postadress

Västerbottens-Kuriren
901 70 Umeå