Meny

Med våra appar i fickan missar du inget viktigt!

Gillar du snabba nyheter, papperstidningen i digitalt format eller kanske skulle du vilja ha en app som helt handlar om Björklöven? På den här sidan finns allt du behöver veta om våra appar.

Västerbottens-Kurirens nyhetsapp

Snabba nyheter direkt i mobilen!

I VK-appen finns allt som finns på vk.se och som prenumerant får du allt material och smarta funktioner. Logga in med samma uppgifter som på vk.se. Som inloggad kan du spara artiklar och följa ämnen/skribenter. Aktivera pushnotiser så missar du inte när något viktigt händer. Under Plus-symbolen (längst upp till höger i appen) hittar du funktioner som Mitt VK (där artiklar du följer och sparat samlas), Kundklubben samt direktlänk till appen eVK. Appen är kostnadsfri att ladda ned.

Ladda ned VK-appen:

bild_appstore

bild_playbutiken

E-tidningen eVK

Papperstidningen i digitalt format.

Upptäck ett nytt smidigt sätt att läsa tidningen på, digitalt på din surfplatta, mobil eller dator. Med eVK får du samma praktiska överblick som i papperstidningen och du kan enkelt zooma in eller välja artikelläge om du vill läsa en artikel åt gången på skärmen. Ladda ned appen kostnadsfritt och logga in med samma inloggningsuppgifter som på vk.se. eVK ingår för dig som har prenumeration VK Digital, VK Helg eller VK Premium. Läs mer om eVK här.

Ladda ned appen eVK:

bild_appstore

bild_playbutiken

 

bild_app Hockeyfokus

Fullt fokus på Björklöven!

Vi punktmarkerar Björklöven hela säsongen och bevakar lagets matcher i hockeyallsvenskan och ger dig fullt fokus på ditt gröngula favoritlag. I appen Hockeyfokus får du nyheter, analyser, krönikor, liverapportering och webb-tv sändningar. Med pushnotiser får du målnotiser från pågående match samt det senaste om Björklöven. Appen är kostnadsfri att ladda ned och allt innehåll ingår för dig som prenumerant.

Ladda ned appen Hockeyfokus:

bild_appstore

bild_playbutiken