VK:s appar – för både iOS och Android

bild_mobil

Västerbottens-Kurirens nyhetsapp

Snabba nyheter direkt i mobilen!

Med VK-appen får du snabbt koll på de senaste nyheterna från VK.
I VK-appen finns allt innehåll som finns på vk.se; nyheter från kommuner, länet, Sverige och världen, artiklar i kategorier som sport, kultur, opinion, nöje, familj, weekend med mera.
Som prenumerant får du tillgång till allt material och smarta funktioner genom att logga in på ditt konto i appen. Använd samma inloggningsuppgifter som på vk.se.
Som inloggad kan du spara artiklar, följa ämnen/skribenter. Genom att aktivera pushnotiser så missar du inte när något viktigt händer.
Under Plus-symbolen (längst upp till höger i appen) hittar du funktioner som Mitt VK (där artiklar du följer och sparat samlas), Kundklubbserbjudanden samt direktlänk till appen eVK. Appen är kostnadsfri att ladda ned.

app_vk Ladda ned VK-appen:

bild_appstore

bild_playbutiken

E-tidningen eVK

Papperstidningen i digitalt format.

Upptäck ett nytt smidigt sätt att läsa tidningen på, digitalt på din surfplatta, mobil eller dator. Med eVK får du samma praktiska överblick som i papperstidningen och du kan enkelt zooma in eller välja artikelläge om du vill läsa en artikel åt gången på skärmen.
Ladda ned appen kostnadsfritt och logga in med samma inloggningsuppgifter som på vk.se. eVK ingår för dig som har prenumeration VK Digital, VK Helg eller VK Premium.

Läs mer om eVK här.

ikon_evk Ladda ned appen eVK:

bild_appstore

bild_playbutiken

bild_hockeyfokus

Hockeyfokus

Fullt fokus på Björklöven!

Vi punktmarkerar Björklöven hela säsongen och bevakar lagets matcher i hockeyallsvenskan och ger dig fullt fokus på ditt gröngula favoritlag. I appen Hockeyfokus får du nyheter, analyser, krönikor, liverapportering och webb-tv sändningar. Med pushnotiser får du målnotiser från pågående match samt det senaste om Björklöven.
Appen är kostnadsfri att ladda ned och allt innehåll ingår för dig som prenumerant.

bild_app Ladda ned appen Hockeyfokus:

bild_appstore

bild_playbutiken