Jag vill börja läsa e-tidningen, hur gör jag?

Läs eVK på din dator
Vill du läsa e-tidningen eVK på dator når du e-tidningen via vk.se/evk. Du hittar även e-tidningen när du är inloggad på vk.se genom att klicka på ditt namn och eVK e-tidning i menyn. Kom ihåg att du behöver vara inloggad med ditt digitala konto.

Läs eVK i din mobil/surfplatta
För att läsa e-tidningen eVK behöver du ladda ned e-tidningsappen. Den hittar du här för iOS (App Store) eller för Android (Google Play).

Logga in i appen med ditt konto, samma uppgifter (e-post och lösenord) som du loggar in med på vk.se.

Saknar du inloggningsuppgifter?
Gå in på vk.se/aktivera.