Kan jag lösa digitala korsord i e-tidningen eVK?

Tre av papperstidningens korsord är lösbara i eVK. Det gäller kryssen måndag och lördag, samt Storkorsordet på fredagar.
Storkorsordet kommer även i fortsättningen vara det man skickar in och tävlar med, de andra två är endast för kul.

Korsorden funkar så här:
Varje kryss publiceras i en vecka, man klickar på sidan varpå krysset öppnas i en webbläsare.
Korsorden är i vår ände en länk som byts ut varje vecka (av kryssleverantören), det kommer alltså inte att vara möjligt att gå till tidigare utgåvor och försöka lösa förra veckans kryss. Då öppnas helt enkelt det senaste.
Du som löser korsorden i eVK måste för att vara med och tävla ta en skärmdump på ditt ifyllda kryss, och skicka det i ett mejl till korsord@vk.se