Kan jag lösa digitala korsord i e-tidningen eVK?

Varje vecka har vi ett digitalt korsord i eVK. Det digitala korsordet ligger som en egen bilaga under huvudtidningen, tillgängligt för prenumeranter.

De korsord som finns i papperstidningen går inte att lösa digitalt. Har du en skrivare hemma och läser eVK på din dator kan du testa att skriva ut korsordet. På A4-papper blir det litet men för de flesta läsbart. Ikonen för att skriva ut ligger längst ned till höger.

Klicka här om du vill veta mer hur det fungerar att skriva ut från e-tidningen