Kan fler i min familj/mitt hushåll dela på samma digitala konto?

I prenumerationerna Premium, Helg och Digital för privatpersoner kan du dela ut tre digitala konton till någon i ditt hushåll, och den personen kan då göra sina egna personliga inställningar på sitt konto.

Kom i gång och börja dela!

Ibland kan man behöva logga ut och logga in igen för att det ska fungera.

Vi rekommenderar dig starkt att inte sprida inloggningen då det innehåller personliga detaljer som adress och betaluppgifter. VK förbehåller sig också rätten att stänga av konton som missbrukas.