Hur gör jag för att titta på en livesändning?

De flesta av våra livesändningar är exklusiva för prenumeranter. Du tittar på sändningen via länk i din dator, surfplatta eller mobil.

Om livesändningen är på vk.se:
Logga in med ditt digitala konto för att se sändningen.

Om livesändningen är hos annan sajt inom Sveriges Lokalnyheter:
1. Gå in via Sveriges Lokalnyheter https://sverigeslokalnyheter.se/kom-igang och registrera dig på aktuell sajt. Använd samma inloggningsuppgifter (användarnamn och lösenord) som du har på ditt digitala konto hos VK.
2. Logga in på aktuell sajt för att se sändningen.

Kom ihåg!
Om du inte är prenumerant behöver du först köpa en prenumeration för att se livesändningen.