• Kom i gång – ta del av hela din prenumeration!

• I din prenumeration ingår mycket digitalt material. Alla har vi varit nybörjare – vi hjälper dig att komma i gång. Har du frågor är du varmt väl kommen att kontakta kundservice.
  • ✔ Digitalt konto
    Med ditt digitala konto, det vill säga dina personliga inloggningsuppgifter, kan du bland annat logga in på vk.se och ta del att allt material.
  • Gör så här för att skapa ett digitalt konto:
  • 1. Gå in på vk.se/aktivera
    2. Fyll i ditt person- eller kundnummer samt postnummer. Klicka dig vidare och fyll i resterande uppgifter.
    3. Klart!
  • ✔ Dagens tidning digitalt med eVK
    E-tidningen eVK är en digital kopia av papperstidningen som du bläddrar sida för sida precis som i tidningen – fast på skärm. Den fungerar för datorn eller surfplatta och mobil.
  • Fördelar med eVK:

– Du har med dig tidningen var än i världen du befinner dig
– Kommer alltid kl 04.00 – oavsett väder och väglag
– Ladda ned tidningen och läs senare utan internetuppkoppling
– Alla bilagor, som Affärsliv och Bil & Bostad, finns också här
– Här finns även tidigare utgåvor i ett arkiv
– Digitala korsord hittar du här – nytt kryss varje torsdag
– Du kan ändra teckenstorlek och bakgrundsfärg
– Du kan lyssna på e-tidningen.

• ✔ Kundklubb
    I vår Kundklubb får du som är prenumerant ta del av erbjudanden på resor, shopping och upplevelser och mycket annat. I Kundklubben hittar du även tävlingar.

✔ Mina nyheter
Med Mitt VK kan du följa de ämnen som du tycker är intressanta. När det händer något viktigt i det ämne du följer får du en notis om det i din mobiltelefon, på datorn eller i din inkorg.

Med Mina nyheter kan du följa:
– Ämnen
– Krönikörer
– Nyheter från orter

Börja följa här >

• ✔ Våra appar som ingår för dig!
    Som prenumerant kan du ta del av allt innehåll i våra appar. Allt du behöver göra är att ladda ned appen och logga in med ditt digitala konto. En stor fördel med att använda en av våra appar är att du kan få pushnotiser i din mobil. På så sätt behöver du aldrig missa något viktigt.
  • VK:s nyhetsapp
    Alla lokala nyheter direkt i mobilen. Ladda ned VK:s nyhetsapp:

iPhone >
Android >

Hockeyfokus
Fullt fokus på ditt gröngula favoritlag. Ladda ned Hockeyfokus:
iPhone >
Android >

P.S. Mer hjälp att få!
Kontakta oss på kundservice om du behöver hjälp. Ett tips är att många bibliotek i länet också erbjuder hjälp för att hjälpa dig att bli mer digital. Läs mer här (öppnar sida i nytt fönster).