Meny

Boka en radannons

En radannons visas i tidningen det datum du väljer och kan visas under:

• ✔ Evenemang
  • ✔ Möten
  • ✔ Från klubbarna/sportsidorna
  • ✔ Utbildningar/kurser

Du måste senast skicka in din annons klockan 12.00, två arbetsdagar före dagen då du vill ha den införd. Om du vill sätta in en radannons i tidningen kan du enkelt göra det genom att klicka på knappen nedan. Radpriset är 34:90 kr.

Fyll i formulär för att boka radannons

Föreningsnotiser

Vi uppskattar det rika föreningslivet som finns i länet. Skicka in text och eventuell bild från något evenemang i din förening, by eller skola här.

Att tänka på: Skriv inte texten i vi-form. Dikter/verser tas inte med. Förekommer namn i text- eller bildtext är det viktigt att såväl för- som efternamn finns med. Vi publicerar enbart redan genomförda aktiviteter, inte tack eller påannonseringar om kommande aktiviteter. Alla texter redigeras.